Alle genoemde prijzen zijn adviesprijzen, onder voorbehoud en ex. BTW.
Wij leveren onder onze verkoopvoorwaarden KVK Amsterdam nr. 2099.
www.spierings.net home Nieuws Webshop Support Prijslijst Over spierings Dealer-site Info aanvragen
Welkom
Spierings computers en supplies levert via haar uitstekende dealernetwerk producten op het gebied van opslag, printing & imaging en natuurlijk diverse andere producten waaronder netwerktoebehoren, software en videokaarten. U kunt via uw huidige dealer bij ons bestellen. Wij kunnen u ook vertellen waar de voor u dichtstbijzijnde dealer zich bevind.

Adres:
Akerdijk 150a
1171 PV Badhoevedorp
Tel:
Fax:
E-mail:
+31 (0)20 659 69 98
+31 (0)20 659 70 68
info@spierings.net
U vindt ons aan de Akerdijk in Badhoevedorp.

Vanuit Den Haag Schiphol dan afslag Haarlem en daarna afslag Badhoevedorp, rotonde rechts, dan rotonde links, dan T kruising links, doorrijden tot het water en T kruising en dan links af, na 200 meter ziet u een bord met bedrijfsnamen aan de linkerkant en dan rechts naar beneden, voor het achterste pand links. Aanmelden op de eerste etage.

Vanuit Utrecht Afslag Haarlem, langs Amstelveen daarna afslag Badhoevedorp, rotonde rechts, dan rotonde links, dan T kruising links, doorrijden tot het water en T kruising en dan links af, na 200 meter ziet u een bord met bedrijfsnamen aan de linkerkant en dan rechts naar beneden, voor het achterste pand links. Aanmelden op de eerste etage.

Vanuit Amsterdam Richting Schiphol, afslag Haarlem daarna afslag Badhoevedorp, rotonde rechts, dan rotonde links, dan T kruising links, doorrijden tot het water en T kruising en dan links af, na 200 meter ziet u een bord met bedrijfsnamen aan de linkerkant en dan rechts naar beneden, voor het achterste pand links. Aanmelden op de eerste etage.

Vanuit de noord en Haarlem Daarna afslag Badhoevedorp, rotonde rechtdoor, dan T kruising links, doorrijden tot het water en T kruising en dan links af, na 200 meter ziet u een bord met bedrijfsnamen aan de linkerkant en dan rechts naar beneden, voor het achterste pand links. Aanmelden op de eerste etage.


Volg de rode lijn na het verlaten van de snelweg.

spieringslogohome | nieuws | prijslijst | webshop | support | over spierings | dealershop | info aanvragen

xante color printers colour printers kleuren printers usa-19hs laserprinter A3 zwart wit printers keyspan computer to film ctp ctf
tripplite usb flightcheck ilumina kimoto intec keyspan tripp-lite ups pdu kensington srxcool12k ul 60601-1
toner A3 smx500rt1u smx1200xlhg smx700hg cl30 toner cl30 toner ilumina toner intec usa19hs highspeed serieel serial

Leveranciers